Blank Cover Image
所蔵情報QRコード

Contribution du froid à la préservation de la qualité de fruits, légumes et produits halieutiques : actes du symposium, organisé conjointement à Fès (Maroc) du 3 au 7 mai 1993 / par l'Association Nationale du Froid & l'Institut International du Froid ; édité par A. Lahmam Bennaini & D. Messaho

資料種別:
図書
出版情報:
Ravat, Maroc : Actes Éditions, Institut Agronomique et Vétérinaire Hassan II, c1994
形態:
486 p. ; 24 cm
シリーズ名:
Proceedings / Actes Éditions <BA24229655>
著者名:
ISBN:
9789981801080 [9981801089]
書誌ID:
BA24228776
子書誌情報
Loading
フルテキスト
Loading contents information
所蔵情報
Loading availability information
他の版・巻

類似資料:

International Institute of Refrigeration. Commission C2, International Institute of Refrigeration. Commission D2/3

Institut International du Froid

International Congress of Refrigeration, International Institute of Refrigeration

Institut International du Froid

International Institute of Refrigeration

IPC Business

International Institute of Refrigeration. Commission C2

American Society of Agricultural Engineers

International Institute of Refrigeration. Commission C2, International Institute of Refrigeration. Commission E1, …

Institut International du Froid

International Congress of Refrigeration, Institute of Environmental Sciences and Technology, BiTZER, Carier, Thermo King

International Institute of Refrigeration

IIR International Conference. Cryogenics, International Institute of Refrigeration

International Institute of Refrigeration

International Symposium on (e,2e), double photoionization, International Symposium on Polarization and Correlation in …

American Institute of Physics

International Institute of Refrigeration

International Institute of Refrigeration

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12