所蔵情報QRコード
New developments in refrigeration for food safety and quality : proceedings of the meeting of Commission C2 with Commissions B2, D1, and D2-3 = Derniers progrès en matière de froid pour la sécurité et la qualité alimentaires : compte rendu de la réunion de Commission C2 avec Commissions B2, D1, et D2-3 / issued for International Institute of Refrigeration = edité par Institute international de froid
- 資料種別:
- 図書
- 出版情報:
- [St. Joseph, Mich.] : American Society of Agricultural Engineers, c1996
- 形態:
- viii, 318 p. ; 23 cm
- シリーズ名:
- Science et technique du froid = Refrigeration science and technology ; 1996-6 <BA07854915>
- 著者名:
- ISBN:
- 9780929355801 [0929355806]
- 書誌ID:
- BA4157104X
類似資料:
Institut International du Froid (International Institute of Refrigeration) | |
Institut international du froid (International Institute of Refrigeration) | |
International Institute of Refrigeration |
Institut international du froid |