Blank Cover Image
所蔵情報QRコード

L'alimentation humaine / par Raymond Lalanne ; préface de Mme L. Randoin

版:
4e éd
資料種別:
図書
出版情報:
Paris : Presses universitaires de France, 1947, c1941
形態:
128 p. ; 18 cm
シリーズ名:
Que sais-je? ; 22 <BA00043244>
著者名:
書誌ID:
BA55433168
子書誌情報
Loading
フルテキスト
Loading contents information
所蔵情報
Loading availability information
他の版・巻

類似資料:

Ray, Georges

Presses universitaires de France

7 図書 Food science

Charley, Helen

Wiley

EUROFOODCHEM. meeting, Pfannhauser, W., Fenwick, G. R., Khokhar, S.

Royal Society of Chemistry

Patil, Bhimanagouda S., American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry, Tropical and Subtropical …

American Chemical Society, Distributed in print by Oxford University Press

日本ビタミン学会

化学同人

Sahidi, Fereidoon, Weerasinghe, Deepthi K., American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry, …

American Chemical Society

Logue, A. W. (Alexandra W.)

Freeman

Lalanne

SPIE Digital Library Proceedings

6 雑誌 Alimentation

Compagnie française d'information pour les entreprises

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12