>> Google Books

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications / Y. Pico, Yolanda Pico

資料種別:
電子ブック
出版情報:
Elsevier ScienceDirect Books
Academic Press, 2012
著者名:
ISBN:
9780123848628 [0123848628]
9786613784964 [6613784966]
書誌ID:
OB00173200
子書誌情報
Loading
フルテキスト
Loading contents information
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

Pico, Y., Pico, Yolanda

Elsevier ScienceDirect Books Complete, Academic Press

Wiley Online Library Database Model, Blackwell Scientific Publ.

2 電子ジャーナル Food Biophysics

SpringerLink Journals - AutoHoldings, Springer US

8 電子ジャーナル Journal of food biochemistry

Wiley Online Library Database Model, Food & Nutrition Press.

3 電子ジャーナル Food structure

Elsevier ScienceDirect Journals Complete, Elsevier

9 電子ジャーナル Journal of food process engineering

Wiley Online Library Database Model, Food & Nutrition Press.

4 電子ジャーナル Food structure

Elsevier SD, Elsevier

Wiley Online Library Database Model, Food & Nutrition Press.

5 電子ジャーナル Food and nutrition

EBSCOhost Academic Search Premier, U.S. Government Printing Office

11 電子ジャーナル Journal of food quality

Wiley Online Library Database Model, Food & Nutrition Press

6 電子ジャーナル British Food Journal

Emerald Management 175, Uplands Press

12 電子ジャーナル Journal of food safety

Wiley Online Library Database Model, Blackwell Publishing Limited

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12